Recent gerelateerd nieuws

verenigingen
24 juli, 2023

Online Inspiratiesessie ledenwerving ‘Campagne voor de club’ van NOC*NSF

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de NOCNSF Nationale Sportweek. Tijdens deze week maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt. Voor sportclubs een ideaal moment om nieuwe leden te werven. Geef de promotie van jouw sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek een boost met de inspiratiesessie 'Campagne voor de club'.

Lees verder...
verenigingen
30 juni, 2023

Help als vereniging mee aan de rookvrije generatie

De Nederlandse Frisbee Bond heeft het ´Rookvrije generatiepact´ ondertekend. De ambitie is dat er in 2035 een Rookvrije Generatie is – kinderen die in 2017 geboren zijn, zijn dan 18 jaar. Deze kinderen groeien rookvrij op en gaan zelf niet roken. Als frisbeesportvereniging kun je meehelpen aan deze Rookvrije generatie, door onze vereniging, trainingen, locaties en toernooien rookvrij te maken.

Lees verder...
competitie
22 juni, 2023

Vacature NFB Competitie Organisator Ultimate Frisbee, reageren voor 5 juli

Als Competitie organisator zorg je ervoor dat het lekker loopt in Ultimate competitie. Je hebt affiniteit met de (frisbee)sport, werkt gestructureerd en kan het overzicht houden over meerdere soorten werkzaamheden. Je bent daarnaast communicatief vaardig en kan zelfstandig werken. Ben je enthousiast? Dan komen we graag met je in gesprek.

Lees verder...