Recent gerelateerd nieuws

toernooi
13 juni, 2024

AANKONDIGING NK'S 2024

Beste disc golfers, Sinds een paar jaar is het kronen van de Nederlands Kampioenen tijdens een NK één van de hoogtepunten op onze NFB disc golf kalender. Tot aan 2022 ging het hierbij enkel om het Nederlands Kampioenschap (voor individuele spelers), en in 2023 is daar een Teams event bij gekomen (met dank aan Tom Verberk en Rienk Kan voor het omzetten van de Teams WK ervaring en kennis in een Nederlands event). We hebben nieuws om te delen met jullie over de NK’s:

Lees verder...
competitie
13 juni, 2024

Verslag NT#4 Heerhugowaard 2024

Verslag NT#4 Heerhugowaard 2024 De dag begon met prachtig zonnig weer en een voor het park van Luna licht briesje om de regen van de dag ervoor zo snel als mogelijk te verwerken. Voor de spelers stond een uitdagende verse en permanente nieuwe witte layout klaar. De fairways uitnodigend en net gemaaid, meanderend door het gehele park, omringt door hoog gras waar je echt niet in wilt belanden.

Lees verder...
competitie
27 mei, 2024

UPDATE WEEKEND LEAGUE

De Weekend League 2024 is goed onderweg, op 2 juni vindt de 3e wedstrijd plaats in Hoogeveen. Zoals bekend, wordt de Weekend League in twee delen van vier wedstrijden geknipt (voorjaar, en najaar), elk met een eigen einduitslag en prijsuitreiking. Hier de uitleg over hoe de podiumplaatsen worden bepaald.

Lees verder...