Recent gerelateerd nieuws

algemeen
12 september, 2023

Uitnodiging 18 november vanaf 13:00 DiscDay in Utrecht! Mis deze inspirerende sprekers niet!

Op 18 november vanaf 13:00 tot 16:30 in Utrecht verwelkomen we jou. Ontmoet inspirerende sprekers, ruil je schijven of doe mee met de fotowedstrijd Kleurrijk. Meld je aan! Bram Bembom, Performance trainer PEC Zwolle topfitheid met data; Ine Lanckriet, Groeien in jeugd van 60 naar 300 jeugdleden NFB, SocieApp voor verenigingen Chris Bawden, Becoming a better discgolfer with data

Lees verder...
verenigingen
24 juli, 2023

Online Inspiratiesessie ledenwerving ‘Campagne voor de club’ van NOC*NSF

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de NOCNSF Nationale Sportweek. Tijdens deze week maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt. Voor sportclubs een ideaal moment om nieuwe leden te werven. Geef de promotie van jouw sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek een boost met de inspiratiesessie 'Campagne voor de club'.

Lees verder...
competitie
22 juni, 2023

Vacature NFB Competitie Organisator Ultimate Frisbee, reageren voor 5 juli

Als Competitie organisator zorg je ervoor dat het lekker loopt in Ultimate competitie. Je hebt affiniteit met de (frisbee)sport, werkt gestructureerd en kan het overzicht houden over meerdere soorten werkzaamheden. Je bent daarnaast communicatief vaardig en kan zelfstandig werken. Ben je enthousiast? Dan komen we graag met je in gesprek.

Lees verder...