Recent gerelateerd nieuws

verenigingen
30 juni, 2023

Help als vereniging mee aan de rookvrije generatie

De Nederlandse Frisbee Bond heeft het ´Rookvrije generatiepact´ ondertekend. De ambitie is dat er in 2035 een Rookvrije Generatie is, kinderen die in 2017 geboren zijn, zijn dan 18 jaar. Deze kinderen groeien rookvrij op en gaan zelf niet roken. Als frisbeesportvereniging kun je meehelpen aan deze Rookvrije generatie, door onze vereniging, trainingen, locaties en toernooien rookvrij te maken.

Lees verder...
verenigingen
30 mei, 2024

Verenigingsondersteuning - Nieuwsbrief voor verenigingsbestuurders: Taken van de secretaris en penningmeester

Wat doet een secretaris en penningmeester eigenlijk? Hier een uitleg over de rollen, taken en verantwoordelijkheden. En hoe levendig is jullie missie en visie, is het een document ergens op jullie website of is het een leidraad voor commissies en het bestuur bij elke beslissing?

Lees verder...
verenigingen
29 mei, 2024

Verenigingsondersteuning - Nieuwsbrief voor verenigingsbestuurders: Rollen, taken en verantwoordelijkheden in een bestuur

Enkele weken geleden heb ik het in dit Verenigingsadvies gehad over verschillende soorten verenigingsondersteuning. Afgelopen week kwam NOC*NSF met een mooi overzicht over dit onderwerp. Ik sluit hem in deze mail als bijlage bij. Doe er jullie voordeel mee.

Lees verder...